Apocalyptica - Bucuresti, 13 mai

Go down

Apocalyptica - Bucuresti, 13 mai

Post by Unia on Wed Feb 29, 2012 7:49 pm

Finlandezii de la Apocalyptica revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition.

Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai la Arenele Romane din Bucuresti.

Romanian Rock Meeting se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock de a se intilni, de a asculta muzica preferata si, de ce nu, de a se intilni cu formatiile preferate.

Informatii despre pretul biletelor in scurt timp.

Intr-o incapere iluminata in stil clarobscur, trei violoncelisti isi strunesc instrumentele pe ritmul hipnotic nascut din mainile iscusite ale unui tobosar. Auditoriul este vrajit, pierdut dincolo de zori sau crepuscul.

Nu este o poveste, ci descrierea atmosferei speciale pe care o creeaza trupa finlandeza APOCALYPTICA, la toate concertele ei. Formata in 1993 de violoncelistii Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso si Paavo Lotjonen, carora li s-a alaturat si bateristul Mikko Siren, trupa originara din Helsinki s-a remarcat printr-un stil eclectic in care primeaza metalul simfonic.

Toti instrumentistii care fac parte din componenta formatiei au pregatire academica, fiind absolventi ai prestigiosului Conservator Sibelius din Helsinki. Influentele muzicale includ o varietate mare de genuri: speed metal, alternative-metal, hard-rock, metal progresiv, thrash si, nu il ultimul rand, muzica clasica. Nu lipsesc nici sonoritatile de tip folk, finlandez sau international.

Initial, Apocalyptica a pornit ca o formatie-tribut METALLICA, dar, ulterior, originalitatea s-a impus, stergand orice urma de epigonism. Trupa abordeaza atat piese exclusiv instrumentale, cat si melodii cu voce, asigurata, de regula, de un artist invitat.

Formatia a colaborat cu nume celebre ca Max Cavalera, Brent Smith, Cristina Scabbia, Gavin Rossdale, Joe Duplantier, Lacey Mosley, Ville Valo, Lauri Ylonen, Matt Tuck, Nina Hagen si multi altii. Intre instrumentistii cu care au cantat, se numara Dave Lombardo (Slayer) si Sami Kuoppamaki (Reflections).

Apocalyptica a lansat 7 albume si a vandut peste 4.000.000 de copii in toata lumea. In 2010 a aparut pe piata ultimul material discografic "7th Symphony". In clipa de fata, artistii se afla intr-un turneu mondial, in care au inclus si Romania.

Read more: Concert APOCALYPTICA in mai la Arenele Romane - Stiri Rock - METALHEAD.ro http://www.metalhead.ro/apocalyptica/stiri-apocalyptica/concert-apocalyptica-in-mai-la-arenele-romane-aid-111218-l-1#ixzz1nnJ91HSK

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Apocalyptica - Bucuresti, 13 mai

Post by The Peacekeeper on Wed Feb 29, 2012 10:04 pm

foarte tare! Very Happy

The Peacekeeper
Boy And The Ghost

Number of posts : 153
Age : 30
Location : Bucuresti
Registration date : 2012-01-26

http://ravennightwish.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Apocalyptica - Bucuresti, 13 mai

Post by SnakeCris on Thu Mar 01, 2012 1:14 am

Eu imi bag picioru'. Astia sunt nebuni! Prea multe concerte extraordinare!!!
Y U NO RAIN MONEY FROM THE SKY??
avatar
SnakeCris
Minor Heaven

Number of posts : 847
Age : 27
Location : Between Heaven and Hell
Registration date : 2009-06-10

http://www.facebook.com/SnakeCris

Back to top Go down

Re: Apocalyptica - Bucuresti, 13 mai

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum