(HED) P.E. - 6 aprilie, Bucuresti

Go down

(HED) P.E. - 6 aprilie, Bucuresti

Post by Unia on Thu Mar 15, 2012 9:31 pm

Formatia (HED) P.E. va concerta pentru prima data in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

(HED) P.E. este o formatie din California, infiintata in anul 1994. Trupa canta "G-Punk", o fuziune intre punk- rock si hip- hop. (HED) P.E. a participat la numeroase festivaluri si a urcat pe aceeasi scena cu Korn, System of a Down si Static- X. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului album al trupei, intitulat "Truth Rising".

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu un concert incendiar oferit de (HED) P.E..

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.

Read more: Concert (HED) P.E. in aprilie la Bucuresti - stiri rock - 111660 - METALHEAD.ro http://www.metalhead.ro/hed-pe/stiri-hed-pe/concert--hed--pe-in-aprilie-la-bucuresti-aid-111660-l-1#ixzz1pDQluAxP

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum