Looking for Moderator(s)
Page 1 of 2 • Share •
Page 1 of 2 • 1, 2
Looking for Moderator(s)
Cum in ultimul timp forumul a devenit mai activ, ar trebui sa avem macar un moderator. 
M-am gandit la asta de un timp si, ca sa nu aleg eu dupa motive subiective sau dupa numarul de posturi, m-am gandit ca cel mai corect ar fi ca toata lumea sa-mi trimita un e-mail la enkeliniunelma@yahoo.com sau un private mesage cu trei persoane (fara sa votati pentru voi insiva) care credeti voi ca ar fi cei mai potriviti ca moderatori, pana in 3 mai.
Singura regula este ca persoanele votate sa fie cat de cat active pe forum (adica sa nu aiba 5 posturi sau sa nu se mai fi logat de 2 luni). - se poate face exceptie in cazul membrilor noi, de exemplu puteti vota pentru un membru care s-a inregistrat acum cateva zile si el/ea are 10 posturi, cu conditia ca acestia sa fie activi de acum incolo.
O sa numar voturile si persoana care are cele mai multe va deveni moderator (daca vrea desigur, daca nu urmatoarea).

M-am gandit la asta de un timp si, ca sa nu aleg eu dupa motive subiective sau dupa numarul de posturi, m-am gandit ca cel mai corect ar fi ca toata lumea sa-mi trimita un e-mail la enkeliniunelma@yahoo.com sau un private mesage cu trei persoane (fara sa votati pentru voi insiva) care credeti voi ca ar fi cei mai potriviti ca moderatori, pana in 3 mai.
Singura regula este ca persoanele votate sa fie cat de cat active pe forum (adica sa nu aiba 5 posturi sau sa nu se mai fi logat de 2 luni). - se poate face exceptie in cazul membrilor noi, de exemplu puteti vota pentru un membru care s-a inregistrat acum cateva zile si el/ea are 10 posturi, cu conditia ca acestia sa fie activi de acum incolo.
O sa numar voturile si persoana care are cele mai multe va deveni moderator (daca vrea desigur, daca nu urmatoarea).

Last edited by Unia on Tue Apr 28, 2009 5:34 pm; edited 2 times in total

Unia- Admin
- Number of posts : 2952
Registration date : 2008-11-25
Re: Looking for Moderator(s)
Poate iti da careva mita si nu joci corect!!!

ambrozi- Poison
- Number of posts : 489
Registration date : 2009-04-18
O idee inspirata Unia 

Syrius- Sing For Me
- Number of posts : 275
Registration date : 2008-11-30
de votat se voteaza, dar daca printre primii iese vre-unul si care nu doreste sa fie moderator???
ambrozi- Poison
^Daca e cineva care nu vrea sa fie moderator, atunci este urmatoarea persoana. 

Unia- Admin
Adica nu e nimeni luat cu arcanu' ca la aramata?
Si eu care imi faceam sperante 

Syrius- Sing For Me
- Number of posts : 275
Registration date : 2008-11-30
Si tot asa ha?Unia wrote:^Daca e cineva care nu vrea sa fie moderator, atunci este urmatoarea persoana.

ambrozi- Poison
Am primit voturi doar de la 3 persoane, si deocamdata e egalitate intre 2 persoane, mai trimiteti voturi (chiar daca sunt pt. 1 sau 2 persoane), daca ramane egalitate o sa fac un poll. 

Unia- Admin
Dece? Titlul topicului e 'Looking for moderator(s)'. 

Unia- Admin
Sper ca observatia mea sa nu supere pe nimeni... Moderatorii care o ajuta pe Arina sa administreze forum-ul nu prea isi mai exercita rolul...
Ma rog, Kinga intra zilnic, dar posteaza foarte rar, iar MissSwan nu a mai intrat pe Forum din 2009...
Ma gandesc ca ar fi bine ca moderator sa fie cineva care intra regulat aici, care posteaza des si e la curent in permanenta cu ce s-a mai scris pe Forum. In sesul asta, mi se pare potrivit ca MissSwan sa fie inlocuita (poate doar temporar).
Eu o propun pe Silvia. Mi se pare foarte potrivita pentru job-ul asta. E echilibrata, echidistanta si oarecum obiectiva. Intra in fiecare zi aici si posteaza regulat si consistent.
Ce parerea aveti?
You'll NEVER Walk Alone!...
Ma rog, Kinga intra zilnic, dar posteaza foarte rar, iar MissSwan nu a mai intrat pe Forum din 2009...
Ma gandesc ca ar fi bine ca moderator sa fie cineva care intra regulat aici, care posteaza des si e la curent in permanenta cu ce s-a mai scris pe Forum. In sesul asta, mi se pare potrivit ca MissSwan sa fie inlocuita (poate doar temporar).
Eu o propun pe Silvia. Mi se pare foarte potrivita pentru job-ul asta. E echilibrata, echidistanta si oarecum obiectiva. Intra in fiecare zi aici si posteaza regulat si consistent.
Ce parerea aveti?

victor_uzum- Calling Grace
- Number of posts : 913
Registration date : 2008-12-08
Stiu ca in ultima vreme nu prea am scris, dar noiembrie, decembrie, ianuarie = teze, teste, olimpiade, romane de citit etc...
Fiind moderator nu avem posibilitatea sa administram forumul. Cand aflu ceva stiri noi si relevante le postez aici, dar suntem intr-o perioada ale inregistrarilor cand nu apar stiri foarte extraordinare foarte frecvent. Si sincer nu simt nevoia sa postez zilnic in "topicuri de umplutura", nu asta e rolul unui moderator. Desi sunt la curent cu ce intampla pe aici. Si faptul ca nu prea "intervin" in dicutii ca moderator, cred ca inseamna ca totul e in regula pe forum.
Asta e opinia mea, in locul lui MissSwan nu pot spune nimic.
PS: Dupa parerea mea si tu ai putea fi moderator.
Fiind moderator nu avem posibilitatea sa administram forumul. Cand aflu ceva stiri noi si relevante le postez aici, dar suntem intr-o perioada ale inregistrarilor cand nu apar stiri foarte extraordinare foarte frecvent. Si sincer nu simt nevoia sa postez zilnic in "topicuri de umplutura", nu asta e rolul unui moderator. Desi sunt la curent cu ce intampla pe aici. Si faptul ca nu prea "intervin" in dicutii ca moderator, cred ca inseamna ca totul e in regula pe forum.
Asta e opinia mea, in locul lui MissSwan nu pot spune nimic.
PS: Dupa parerea mea si tu ai putea fi moderator.
^ Sper ca nu te-a suparat in vreun fel observatia mea. Tin mult la tine, la fel ca la toti ceilalti, si mi-ar parea rau sa te fi lezat, in vreun fel, cele afirmate mai sus. E valabil si pentru MissSwan. Stiu ca aveti si voi, ca si noi, probleme si foarte multe lucruri pe cap. Lipsa de timp ne afecteaza pe toti si avem perioade in care contribuim mai mult sau mai putin la discutiile de aici. Am facut, doar, o observatie de bun simt, si am venit cu o propunere care, sper eu, sa fie spre binele grupului.
Nu stiu daca as fi potrivit pentru rolul de moderator, insa iti multumesc pentru apreciere.
Friends?
You'll NEVER Walk Alone!...
Nu stiu daca as fi potrivit pentru rolul de moderator, insa iti multumesc pentru apreciere.
Friends?

victor_uzum- Calling Grace
- Number of posts : 913
Registration date : 2008-12-08
Eu sunt de acord cu amândoi.
MissSwan nu a mai fost, într-adevăr, de mult pe aici, dar nu o învinovăţesc... poate la vârsta ei nici eu nu cred aş mai avea timp să stau toată ziua pe forum(uri). Ei, acum şi depinde de program, tipul de slujbă pe care o ai, etc.
Cât despre Kinga, este online o bună parte din zi şi sunt convinsă că ar interveni dacă ar fi ceva în neregulă.
Şi o înţeleg, şi eu abia găsesc topic-uri în care să mai postez...
@Victor: Mulţumesc pentru nominalizare.
...dar cred că ar trebui să facem un poll? Asta, bineînţeles, dacă Arina ne împărtăşeşte opinia.
MissSwan nu a mai fost, într-adevăr, de mult pe aici, dar nu o învinovăţesc... poate la vârsta ei nici eu nu cred aş mai avea timp să stau toată ziua pe forum(uri). Ei, acum şi depinde de program, tipul de slujbă pe care o ai, etc.

Cât despre Kinga, este online o bună parte din zi şi sunt convinsă că ar interveni dacă ar fi ceva în neregulă.

@Victor: Mulţumesc pentru nominalizare.

...dar cred că ar trebui să facem un poll? Asta, bineînţeles, dacă Arina ne împărtăşeşte opinia.

Pai as putea sa o intreb intai si pe MissSwan, la un moment dat era mai activa, si poate are de gand sa revina in curand. 

Unia- Admin
Nu stiu... daca mai revine.
Adica a mai spus asta cand a fost ziua ei, dar nu a mai intrat decat o data sau de doua ori si nu posteaza nimica. Eu sunt de acord cu propunerea lui victor. 

Magnolia- Funniest User
- Number of posts : 1744
Registration date : 2009-09-15
si eu vreau sa ma inscriu pentru cursa pentru postul de moderator....ce trebuie sa fac?
maria96- Minor Heaven
- Number of posts : 813
Registration date : 2009-05-14
Nimic...sa astepti sa vedem daca sefa e de acord. 

Magnolia- Funniest User
Copii, m-am intors, a fost o perioada mai tulburata pe aici. Dar de-acum incolo nu va mai parasesc. Oricum e posibil sa mai fie nevoie de un moderator in plus, eu stiu? S-au mai inscris ceva useri de cand n-am mai dat pe aici. Daca a mai crescut activitatea am putea sa mai luam pe cineva in echipa? Unia isi da mai bine seama. Poate pe o singura sectiune care e mai activa, cum am vazut pe alte forumuri?
Zicea cineva ca la varsta mea poate nu mai intru pe forumuri... m-am simtit batrana
Zicea cineva ca la varsta mea poate nu mai intru pe forumuri... m-am simtit batrana

MissSwan wrote:Copii, m-am intors, a fost o perioada mai tulburata pe aici. Dar de-acum incolo nu va mai parasesc. Oricum e posibil sa mai fie nevoie de un moderator in plus, eu stiu? S-au mai inscris ceva useri de cand n-am mai dat pe aici. Daca a mai crescut activitatea am putea sa mai luam pe cineva in echipa? Unia isi da mai bine seama. Poate pe o singura sectiune care e mai activa, cum am vazut pe alte forumuri?
Batrana?

Magnolia- Funniest User
MissSwan wrote:Zicea cineva ca la varsta mea poate nu mai intru pe forumuri... m-am simtit batrana

Nu m-am referit chiar la asta.

Oricum, bine ai revenit!

Si Unia nu mai are nimic de zis aici? Chiar as fi curioasa sa stiu cine ar deveni moderator. Eu mizez pe victor. 

Magnolia- Funniest User
Eu ma chinuiam sa fac ceva cu/sa instalez un program nou.. XD
Da, pai, ar putea fi si un poll pentru al treilea moderator, desi nu se mai intampla de multe ori sa trebuiasca sa fie inchise unele topicuri sau chestii de genul, dar na..
Da, pai, ar putea fi si un poll pentru al treilea moderator, desi nu se mai intampla de multe ori sa trebuiasca sa fie inchise unele topicuri sau chestii de genul, dar na..

Unia- Admin
Si iti iese cu programul?
OK. Count me is in.
OK. Count me is in.

Magnolia- Funniest User
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2