Serile Speciale

Go down

Re: Serile Speciale

Post by Unia on Sun Apr 05, 2009 8:11 pm

"metalhead.ro"]
Serile Speciale au inceput anul trecut cu ARCANA, pe 19 aprilie. A fost o seara magica, o seara speciala pentru toti cei participantii din sala Centrului Cultural Reduta; atat pentru public, cat si pentru trupa. Incurajati de feedbackuri pozitive din toate partile, KOGAIONON si DONISART au decis sa ii invite din nou pe cei de la ARCANA, pentru un concert exclusivist, dedicat celor ce doresc sa evadeze din nou din cotidian. Pe langa piesele de pe ultimul lor album, Raspail, suedezii vor veni cu alte 4-5 piese noi pe care le vor canta in premiera in sala Teatrului Reduta, special pentru vechii dar si noii fani ARCANA. Trupetii au promis un concert deosebit, dedicat publicului de la Reduta, loc in care ARCANA s-a simtit extraordinar!

In deschidere veti putea avea parte de 2 recitaluri elegante sustinute de doi catalunezi (plus un percutionist in varianta live) foarte talentati, care in doar cativa ani au realizat cu cele doua trupe cateva albume deosebite, complet necunoscute in Romania dar apreciate de presa de specialitate din strainatate. Astfel, DER BLAUE REITER va lansa in aceasta vara cel de-al doilea album, incadrat intr-un stil Ambient Industrial Classical, ce oscileaza intre ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, DER BLUTHARSCH, DEATH IN JUNE, BLOOD AXIS si SOPHIA, insa cu un filtru original impecabil. Ei pot fi vazuti si in aceasta primavara la WGT in Leipzig!

Pe de alta parte, Sathorys Elenorth si Lady Nott s-au facut prima data remarcati prin celalalt proiect muzical, NARSILION, un Ethereal Folk Fantasy de toata frumusetea, proiect ce a rupt orice legatura cu radacinile Metal exprimate in ORDO FUNEBRIS, dar cu o usoara trimitere spre LUGBURZ, o alta trupa underground ce graviteaza in jurul muzicienilor. Mult mai melodic si cu o aura visatoare, NARSILION imbina inteligent diverse concepte, de la filmele fanteziste/medievale gen Conan, Braveheart, Legend, Willow sau Lord Of the Rings si pana la acorduri muzicale din trupe gen DARK SANCTUARY, ARCANA, DARGAARD, ENYA, KITARO, MIKE OLDFIELD sau LOREENA McKENNITT.

Va fi o seara clasica deja pentru cei obisnuiti cu evenimentele noastre, ce va pune accentul pe calitate, eleganta, discretie si prietenie… Vor exista proiectii, decoruri, standuri cu accesorii muzicale, vor exista concursuri, se va putea sta dupa concerte impreuna cu trupele la un pahar de vorba… va fi o noapte frumoasa de septembrie, la poalele Tampei, impreuna cu cei ce doresc sa petreaca si intr-un alt mod un aparent weekend normal.

Va asteptam!

Data eveniment: 12.09.09. Orele 19:00.
Locatie: Centrul Cultural Reduta, Brasov.
Organizatori: DonisArt & Kogaionon.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum