True Mind (melodic metal, Brasov)

Go down

True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by ambrozi on Sun May 03, 2009 12:24 am

TRUE MIND

Braşov
Melodic Metal
www.truemind-rock.com
www.myspace.com/truemindrock

Membrii:
Anna – voce
Vlad – clape & voce
George – tobe
Horia – chitară
Dragoş – bass


Povestea TRUE MIND a început în septembrie 2006, când, Vlad, Anna, George, Novac şi Ştefan au pornit o nouă trupă de Melodic/Symphonic Metal în Braşov.

Debutul trupei a avut loc la Festivalul Internaţional „Gaudeamus”, unde Anna a obţinut un premiu special pentru „Cea mai buna vocalistă de grup”. A urmat un mic recital la o petrecere de Halloween şi apoi o menţiune la secţiunea „trupe” a Festivalului Internaţional „JoyArt” de la Braşov. Adevăratul debut într-un concert a avut loc pe data de 27 ianuarie 2007, în cadrul unui eveniment intitulat Rock Marathon, alături de alte 4 trupe (Seven, Rising Shadow, Loudrage şi Katharsis).

Pe 13 aprilie 2007, TRUE MIND a urcat pe scena de la „Zilele Braşovului”, eveniment ce a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, în faţa a peste 1500 de oameni şi a fost transmis în direct de o televiziune locală (TVS). Acest moment a coincis însă cu ultimul concert împreună cu Ştefan, chitaristul iniţial al trupei hotărându-se să părăsească TRUE MIND din motive personale. După mai bine de 3 luni, Horia s-a alăturat trupei şi trupa a început să lucreze la noi piese.

In iulie 2007, piesa „Angel Or Sin” a apărut pe compilaţia „Suport pentru Underground” a revistei Maximum Rock Magazin. Au urmat concerte în Braşov, Zărneşti, Caransebeş (RockLand Fest 3), Bucureşti şi din nou Braşov, în deschidere pentru Krypton.

Data de 17 noiembrie 2007 este una cu adevărat specială în istoria TRUE MIND. În cadrul Festivalului Internaţional JoyArt de la Braşov, a avut loc lansarea oficială a site-ului www.truemind-rock.com .

29 februarie 2008 a fost data unui concert foarte reuşit la Arad, împreună cu Sanctuar din Timişoara, iar pe 10 mai 2008, TRUE MIND a cântat în cadrul festivalului aniversar „După Un An”, organizat de Live Metal Club din Bucureşti, în aceeaşi seară urcând pe scenă şi Ashaena şi Bucovina.

La sfârşitul lunii martie 2008, a fost lansat primul videoclip al trupei, relizat pentru piesa „Tainted Angel”, cu imagini live şi elemente grafice. Piesa a fost inclusă pe vol. 5 al compilaţiei „Maximum Rock - Suport pentru Underground”.

Tot piesa “Tainted Angel” este cea care deschide EP-ul de debut al trupei, care a fost lansat pe data de 29 mai 2008 şi conţine 4 piese originale TRUE MIND. Cele mai importante site-uri de rock din Romania au scris recenzii ale discului.

În septembrie 2009, Alex Novac, basistul initial al trupei, a plecat la studii în Franţa. A fost înlocuit cu succes de Dragoş, care s-a integrat foarte repede în TRUE MIND.

Au urmat alte concerte în Braşov, Bucureşti (Magic Tales of a Winternight, Maraton Rock, Super Metal Live 5 – cu Magica, Tiarra, Inopia şi Fortress Of Faith), Arad şi Braşov (cu Trooper).

Keep Up The Good ROCK !!!


Buni baieti, oameni de nota 10, foarte buni prieteni, deci au tot tacamul. Cine doreste sa afle mult mai multe despre ei sau au vreo intrebare sa le puna ask me and than i'm gona to ask them Wink
avatar
ambrozi
Poison

Number of posts : 489
Age : 30
Location : in the midle of deamons war
Registration date : 2009-04-18

Back to top Go down

Re: True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by Black_Kitty on Sat May 16, 2009 6:24 pm

I-am vazut in Bucuresti la Super Metal Live. Sunt destul de ok, numai ca sunetul nu i-a ajutat prea mult, din pacate...
avatar
Black_Kitty
Boy And The Ghost

Number of posts : 137
Age : 31
Location : Timisoara, Romania
Registration date : 2008-12-20

Back to top Go down

Re: True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by ambrozi on Sat May 16, 2009 7:30 pm

Black_Kitty wrote:I-am vazut in Bucuresti la Super Metal Live. Sunt destul de ok, numai ca sunetul nu i-a ajutat prea mult, din pacate...
stiu, asta ia dezavantaj mult, macar de ar fi fost facut din dinadins...oricum SML mereu a avut probleme de sunet.
avatar
ambrozi
Poison

Number of posts : 489
Age : 30
Location : in the midle of deamons war
Registration date : 2009-04-18

Back to top Go down

Re: True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by Black_Kitty on Sun May 17, 2009 11:47 am

Ehh e ceva normal ca in Romania sa nu fie sunet de calitate la concerte. Si de asta multe trupe romanesti sunt cunoscute ca fiind slabe, pentru ca oamenii nu au rabdare sa asculte ceva ce se aude rau. Cel mai evident exemplu e Magica, pentru ca multi spun ca e trupa slaba, ca Ana nu are voce si alte tampenii de genul asta. Si totusi cine are urechi aude cu totul altceva. Despre True Mind nu pot sa spun ca m-au dat pe spate, in sensul ca nu mi s-au parut extraordinari, dar muzica e buna si poate daca i-as auzi cu sunet mai bun ar fi alta viata.
Si apropo, daca esti prieten cu oameni de genul asta, nu mai ciripi pe toate gardurile, ca s-ar putea sa nu le placa Smile
avatar
Black_Kitty
Boy And The Ghost

Number of posts : 137
Age : 31
Location : Timisoara, Romania
Registration date : 2008-12-20

Back to top Go down

True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by nikolaus on Tue Aug 18, 2009 10:43 pm

I-am auzit prima data live la East European Motor Show 2009 in Predeal, unde sonorizarea a fost destul de buna. Mi se par o trupa care promit.

nikolaus
I Walk Alone

Number of posts : 5
Registration date : 2009-05-07

Back to top Go down

Re: True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by Suomi_Rocks on Thu Nov 12, 2009 5:00 pm

Au melodii destul de dragute.. Smile Angel or Sin si Self Anthem imi plac.

Hi5: http://www.hi5.com/friend/p277534712--True%20Mind--html (tocmai am descoperit ca ii am in lista Neutral )
avatar
Suomi_Rocks
Most Helpful / Friendly

Number of posts : 1827
Age : 23
Location : Alexandria
Registration date : 2009-03-03

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=1

Back to top Go down

Re: True Mind (melodic metal, Brasov)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum