Faith No More

Go down

Faith No More

Post by Unia on Thu May 28, 2009 2:27 pm

Dupa cum v-a anuntat METALHEAD inca din 26 mai, legendara trupa va sustine un concert live in aceasta vara la Bucuresti, in cadrul Reunion Tour 2009!

Dupa o absenta de 11 ani de pe scena muzicii rock, arhicunoscuta trupa Faith No More isi surprinde fanii si porneste unul dintre cele mai asteptate turnee de reuniune din toate timpurile. Iubitorii de rock alternativ din Romania sunt asteptati la un mega-concert, pe 15 august 2009, la Sala Polivalenta. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 28 mai 2009, in reteaua magazinelor Diverta.

Update ora 13:15 - King Size Entertainment ne anunta ca: Sala Polivalenta este dotata cu un sistem ultra modern de aer conditionat, capabil sa faca fata oricarei situatii. Criteriul care a stat la baza alegerii locatiei pentru acest eveniment, a fost pur si simplu unul legat de starea extrem de schimbatoare a vremii. Efectiv nu ne dorim sa anulam acest concert din cauza furtunii sau a ploii, avand in vedere ca au existat precedente de acest gen. Sunem convinsi ca acesta nu este un impediment pentru voi, sa veniti in numar cat mai mare la acest concert unic.


Reprezentantii Faith No More le promit fanilor un spectacol dinamic si exploziv, in cadrul caruia vor putea asculta cele mai cunoscute piese din repertoriul formatiei: “Easy”, “We care a lot”, „Epic”, “Stripsearch”, „Everything’s ruined”, „Falling to pieces”, „The Real Thing” sau „Last cup of sorrow’.

Componentii trupei Faith No More care vor incinge atmosfera la Bucuresti sunt Mike Patton (solist vocal), Billy Gould (chitara bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara).

“Reunion Tour 2009” va include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 17 ani si insumeaza 6 albume vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz. Printre cele mai cunoscute albume se numara: „The Real Thing” (1989), Angel Dust(1992) si „King for a Day, fool for a lifetime” (1995).

Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum