Dordeduh

Go down

Dordeduh

Post by SnakeCris on Fri Sep 11, 2009 11:49 am

O sa dau un copy-paste aici ca sa fie informatia exacta:

A sosit timpul sa lansam un anunt oficial despre trupa care va continua drumul inceput in urma cu 15 ani sub numele de Negura Bunget. Noua entitate poarta numele Dordeduh si o simpla traducere a acestuia ar putea semnifica "dor de duh/spirit". Mai multe detalii despre semnificatia adanca a numelui si despre background-ul conceptual al trupei vor fi disponibile in curand pe site-ul nostru oficial www.dordeduh.com si pe www.myspace.com/officialdordeduh .

Componenta formatiei este: Hupogrammos & Sol Faur, Arioch - care a activat ca basist alaturi de Negura Bunget timp de un an si jumatate, chitarist in Odem Arcarum si Secrets of the Moon, Thelemnar - bateristul Secrets of the Moon si The Vision Bleak (de asemenea percutionist in ultimele aparitii live ale Negura Bunget) si Sergio Ponti - fost baterist in Ephel Duath, Illogicist.

Telul nostru este unirea transcendentei cu substanta materiala si elevarea constiintei pe cele mai inalte taramuri ale spiritului uman printr-un act muzical care sa incapsuleze cele mai adanci adevaruri sufletesti. Avem convingerea ca drumul deschis de Negura Bunget cu ani in urma poate si trebuie sa fie continuat de Dordeduh in scopul reprezentarii unei uniuni intre desavarsirea esentei umane si univers, printr-un proces neconditionat.
Sa fie intr-un ceas bun!


Sursa: Metalhead.ro
avatar
SnakeCris
Minor Heaven

Number of posts : 847
Age : 27
Location : Between Heaven and Hell
Registration date : 2009-06-10

http://www.facebook.com/SnakeCris

Back to top Go down

Re: Dordeduh

Post by Unia on Fri Sep 11, 2009 1:18 pm

Negura Bunget nu erau tocmai genul de muzica pe care il ascult, dar recunosc ca erau foarte buni. Pare interesant. Razz

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum