Paul Di'Anno (ex-Iron Maiden) - Bucuresti

Go down

Paul Di'Anno (ex-Iron Maiden) - Bucuresti

Post by Unia on Tue Sep 15, 2009 8:13 pm

Dupa cum se stie, PAUL DI'ANNO, primul solist al celebrilor Iron Maiden, va sustine un concert pe data de 19 noiembrie, la Bucuresti, in The Silver Church Club. In deschidere vor canta norvegienii de la THUNDERBOLT si o trupa romaneasca, care va fi anuntata in cateva zile.

Pentru inceput, pretul biletului va fi de 45 LEI, ca oferta promotionala. Detaliile despre celelalte categorii de bilete si punctele de vanzare ale acestora vor fi anuntate in cursul saptamanii viitoare.

Cu acelasi concept de concert, PAUL DI’ANNO a sustinut de la inceputul acestui an peste 80 de recitaluri, in 30 de tari, printre care: Japonia, Mexic, Brazilia, Australia, Germania, Spania, Norvegia, Irlanda si multe altele. PAUL DI’ANNO va prezenta atat piesele de rezistenta pe care le-a interpretat alaturi de IRON MAIDEN (dintre care amintim: “Running Free”, “Phantom of the Opera”, “Transylvania”, Iron Maiden”, “Killers”), cat si melodii proprii, mai noi.

Invitati ca support act pentru concertele din Romania sunt norvegienii de la THUNDERBOLT, formatia care a deschis si pentru concertul King Diamond de la Bucuresti, din anul 2006.

Info:

PAUL DI’ANNO www.myspace.com/diannothebeast

THUNDERBOLT www.myspace.com/thunderbolt

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum