SABATON - Bucuresti, 17 nov.

Go down

SABATON - Bucuresti, 17 nov.

Post by Unia on Tue Mar 02, 2010 9:44 pm

metalhead wrote:Suedezii de la Sabaton vor concerta in Romania pe 17 noiembrie 2010 in clubul Silver Church din Bucuresti.

Concertul face parte din turneul European al trupei . Revenim curand cu mai multe detalii.

13.11.10 Bratislava - Majestic Musik Club
14.11.10 Budapest - WigWam
16.11.10 Sofia Blue - Box Club
17.11.10 Bucharest - Silver Church
19.11.10 Belgrade - SKC
20.11.10 Zagreb - Mochvara

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: SABATON - Bucuresti, 17 nov.

Post by Unia on Fri Jul 16, 2010 1:59 pm

Formatiile Sabaton si Alestorm vor concerta in data de 17 noiembrie in clubul The Silver Church din Bucuresti. Alte detalii vor fi anuntate in curand, anunta Maximum Rock.

SABATON, formata in 1999 in Falum / Suedia, este una dintre cele mai importante formatii suedeze ale noului val, adepta a sonoritatilor power metal / heavy metal, ce abordeaza teme istorice, cu precadere din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Primele piese au fost inregistrate in studioul celebrului Peter T�gtgren (Hipocrisy/Pain), cel care a lucrat si pentru formatii precum: Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Children of Bodom, Skyfire sau Celtic Frost, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Acestea au facut ca intre formatia Sabaton si Peter T�gtgren sa se formeze o stransa legatura, astfel ca, asa cum era firesc, toate cele 6 albume din discografia suedezilor au fost inregistrate avandu-l pe Peter T. la butoane.

Daca primele materiale discografic au fost lansat la label-uri mici, succesul formatiei a facut ca in cele din urma sa fie vanati si semnati de cea mai importanta casa de discuri metal din lume, Nuclear Blast.

Cel mai nou album al suedezilor, “Coat of Arms” a fost lansat de catre Nuclear Blast in data de 21 mai 2010, ocazie cu care Sabaton va porni, incepand cu data de 27 august, intr-un foarte important turneu european ce cuprinde peste 60 de concerte in 23 de tari, printre care si Romania.

Nu trebuie uitat faptul ca priza pe care o are formatia Sabaton la public a facut posibil ca noul material sa fost promovat in peste 30 de concerte (in mai putin de 6 luni) si la cele mai importante festivaluri din Europa, printre care: Hammerfest, Rock Hard Festival, Metalfest, Sweden Rock Festival, Hellfest, Graspop Metal Meeting, Gods Of Metal, Metal Camp, Masters Of Rock Festival sau Sonisphere Anglia.

Cu siguranta ca activitatea formatiei este o garantie a unui show ce nu poate decat sa multumeasca pe impatimitii sonoritatilor de metale.

ALESTORM continua drumul pe care Running Wild l-a deschis in urma cu multi ani!
Formatia vine din Perth / Scotia, practica un folk / power metal (autointitulat pirate metal) si a fost formata in 2004 sub numele de Battleheart.

Odata cu semnarea unui contract cu Napalm Rec. acestia isi schimba numele in Alestorm, nume sub care a lansat doua materiale discografice.

Temele abordate de scotieni se invart in jurul aventurilor si povestilor marinaresti, a chefurilor si a intrigilor amoroase, iar in pieselor lor gasim instrumente precum clapele, vioara sau cimpoiul, ceea ce degaja o buna dispozitie ascultatorului.

Alestorm poate fi catalogata pe scurt drept plina de viata si buna dispozitie.
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum