Gary Moore, Bucuresti

Go down

Gary Moore, Bucuresti

Post by Unia on Wed Mar 03, 2010 3:17 pm

Gary Moore va concerta la Bucuresti in cadrul unui nou festival ce va inlocui B’estFest-ul. Noul festival va avea loc in perioada 16-18 iulie 2010 pe Stadionul de Rugby Iolanda Balas Soter.

Evenimentul va fi organizat de Emagic si va inlocui BestFest-ul.

Gary Moore a inceput sa cantec in 1969 si este renumit pentru stilul pe care il abordeaza, rock, jazz, blues si country.

Concertul nu a fost inca confirmat pe pagina oficiala a artistului.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Gary Moore, Bucuresti

Post by hartia on Sun Mar 07, 2010 1:44 pm

cum de s-au gandit tocmai la el? si totusi, doar el?
avatar
hartia
Most Fun

Number of posts : 1849
Age : 28
Location : Klausenburg
Registration date : 2009-04-25

Back to top Go down

Re: Gary Moore, Bucuresti

Post by victor_uzum on Tue May 04, 2010 10:45 am

Intre timp, participarea lui Gary Moore la Ciuc Summer Fest 2010 (ex B'EstFest) a fost confirmata si pe site-ul oficial (http://www.gary-moore.com/tour.html)

Pentru cei dintre voi carora Gary Moore nu va spune mare lucru, iata doar trei dintre hit-urile extraordinare pe care le-a conceput, de-a lungul vremii:Este un chitarist exceptional si un exponent al blues-ului si rock-ului, cu influente de jazz si chiar de heavy metal. Daca nici acum nu sunteti convinsi, amintiti-va de Skid Row sau de Thin Lizzy (elogiate chiar de Metallica, sau alti monstri ai metalului).

Tarja You'll NEVER Walk Alone!...
avatar
victor_uzum
Calling Grace

Number of posts : 913
Age : 39
Location : Bucharest
Registration date : 2008-12-08

Back to top Go down

Re: Gary Moore, Bucuresti

Post by MissSwan on Tue May 04, 2010 11:19 am

^ Pe langa asta Over the Hills and Far Away este piesa lui. Mr. Green

_________________
You transfix me, quite!
avatar
MissSwan
Best Post Content

Number of posts : 1654
Age : 31
Location : Sweden
Registration date : 2008-11-30

http://myspace.com/miss_swan_

Back to top Go down

Re: Gary Moore, Bucuresti

Post by Unia on Tue Jun 22, 2010 11:40 am

Gary Moore va fi acompaniat de o noua trupa in cadrul turneul “Summer of Rock” – un turneul al premierelor care vara aceasta il va aduce pe celebrul chitarist pentru prima data si in Romania. Gary Moore va concerta la Bucuresti pe 18 iulie, la Zone Arena, in cea de-a treia zi a festivalului Ciuc Summer Fest.

Gary Moore va fi insotit vara aceasta de o trupa noua, care il va acompania in cadrul turneul “Summer of Rock”, inceput in luna mai printr-un concert sustinut la Trondheim Rock Festival, in Norvegia. Noua echipa reuneste de fapt trei colaboratori mai vechi ai artistului: Neil Carter, Jon Noyce si Darrin Mooney. Chitaristul Neil Carter, fiind cunoscut si pentru aportul sau in compunerea catorva dintre hiturile lui Gary Moore, revine pe scena alaturi de acesta dupa o pauza de aproape 20 de ani. Acordurile de bass sunt sustinute de Jon Noyce, fost membru Jethro Tull si Sessions, acesta fiind prezent si pe albumul lansat de Gary Moore in 2006, “Ols, New, Ballads, Blues”. Percutionistul Darrin Mooney, tobosarul actual din Primal Scream, l-a insotit pe Moore in 2001 in turneul din Europa si a inregistrat cu acesta albumul “Back to the Blues, fiind ultimul care completeaza componenta trupei.

Garry Moore si noua sa trupa au lucrat timp de cateva luni la alcatuirea unui playlist pentru turneul Summer of Rock, format din cele mai solicitate piese in concertele live sustinute de artist in ultimii 20 de ani. Show-urile sustinute de Gary Moore vara aceasta se vor desfasura doar in cadrul unor festivaluri europene, acesta concertand alaturi de grupul sau si in tari precum Olanda, Italia, Norvegia, Elvetia sau Suedia.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Gary Moore, Bucuresti

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum