cLover Fest

Go down

cLover Fest

Post by LadyMoon on Mon Aug 02, 2010 8:48 pm

Muscel cLoverFest, editia UNU', 27-29 august, Muscel, Dambovita

cLoverFest este un festival de coveruri dedicat iubitorilor de muzică bună, cântată live pe un vârf de deal, la sfârşitul verii, după ce se strânge „cloverul” - trifoiul, cum se zice pe la Muscel.

Festivalul promovează atât trupele-tribut, cât şi experimentele muzicale, inovaţia în materie de coveruri rock.

Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dâmboviţa) este situat la aproximativ 130 de km de Capitală pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.

Pe scena Ediţiei UNU’ a cLoverFest-ului vor urca pe parcursul celor trei zile (între 27 şi 29 august 2010) trupe rock, blues, punk, trash&groove care au acceptat să cânte piesele altor trupe în variantă proprie. La cLoverFest şi-au confirmat prezenţa până acum Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alături de trupa The Spiteful (Portugalia).

În ziua de sâmbătă, printre probe de sunet, vor urca pe scenă şi alte trupe tinere sau înfiinţate ad-hoc pentru secţiunea de open mike a festivalului.

Preţul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singură zi. Elevii beneficiază de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani.

Gasiti mai multe detalii pe www.cloverfest.com

http://invita.ro/organizer/cloverfest/event6042408592-Muscel-cLoverFest/

Eu cred ca vin. Se mai baga cineva? Very Happy
avatar
LadyMoon
Coolest User

Number of posts : 894
Age : 22
Location : Pretutindeni
Registration date : 2009-05-31

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum