Concert U2 in Romania in 2011 (Zvon)

Go down

Concert U2 in Romania in 2011 (Zvon)

Post by Unia on Wed Dec 22, 2010 9:32 pm

U2 vor concerta in Romania in septembrie 2011, pe noul stadion National Arena din Bucuresti, informeaza Nights.ro

Vestea nu a fost momentan confirmata oficial desi au existat zvonuri inca de la jumatatea lui 2010.

Acesta ar fi si primul concert U2 in Romania si in acelasi timp primul organizat pe locul fostului stadion Lia Manoliu.

National Arena urmeaza sa fie inaugurat in vara lui 2011.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Concert U2 in Romania in 2011 (Zvon)

Post by Unia on Wed Jan 12, 2011 12:48 pm

Dupa ce au aparut zvonuri conform carora U2 va concerta la Bucuresti, iata ca oficialii din Cluj vin si ei cu o declaratie.

Conform Ziua de Cluj, U2 ar putea fi trupa care inaugureaza noul stadion Cluj Arena. In cadrul emisiunii Clujul in realitate, Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a declarat:

“Pana in septembrie vom termina de amenajat si zona din jurul arenei, in asa fel incat sa putem omologa noul stadion. Pregatim si un concert important de inaugurare a arenei. Incercam, prin intermediul sponsorilor si al firmelor care executa lucrari, sa convingem o trupa care se adreseaza atat tinerei generatii, cat si clujenilor de varsta mijlocie sa concerteze la Cluj. N-as fi atat de sigur ca U2 va veni in toamna la Bucuresti. Este posibil ca U2 sau o trupa de talia acesteia sa concerteze pe Cluj Arena”.

Emagic, promoterul responsabil pentru concertul Madonna in Romania, declara pentru evz.ro

“Trupa U2 are un calendar bine conturat pentru anul 2011, care inseamna pentru ei un turneu pe cele doua continente americane. Toate speculatiile despre venirea lor in Romania, care ar insemna prelungirea turneului cu date pe un al treilea continent, sunt – in acest moment – pure speculatii. Dar lumea showbizului e foarte imprevizibila, vorba americanilor: �anything can happen�”

Bogdan Hrepca, Director de Investitii al Primariei Capitalei, a confirmat existenta unor negocieri cu managementul U2 pentru un eventual concert in luna septembrie pe Stadionul National 'Lia Manoliu.'

'S-au vehiculat mai multe nume in presa. Da, e adevarat, unul dintre band-urile pe care noi le dorim este U2. Este prematur sa va spun acum daca va fi sau nu, dar este o dorinta a noastra', a spus Bogdan Hreapca pentru Observatorul Antenei 1.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum