In Flames - Bucuresti, 01 oct

Go down

In Flames - Bucuresti, 01 oct

Post by Unia on Wed Jun 22, 2011 5:18 pm

Dupa succesul concertului formatiei Mr Big , Phoenix Entertainment aduce in Romania trupa In Flames. Astfel, renumita formatie suedeza va concerta in data de 1 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, „Sounds of a playground fading”, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock pentru albumul „A Sense of Purpose”. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum „Come clarity”, „Take this life” si „The jester race”.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Accesul la concert se face incepand cu ora 19.00.

Pretul biletelor este :

75 RON –pana pe 31 iulie
85 RON- pana la concert
95 RON- in ziua concertului

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum