Romanian Rock Meeting - Von Hertzen Brothers, Bucuresti, 9 oct

Go down

Romanian Rock Meeting - Von Hertzen Brothers, Bucuresti, 9 oct

Post by Unia on Mon Jul 25, 2011 5:31 pm

VON HERTZEN BROTHERS este exemplul perfect de trupa ce confirma ca Finlanda nu este doar o sursa inepuizabila de trupe de metal, ci una de muzica de calitate in general.

Cei trei frati Mikko, Kie si Jonne au decis sa cante impreuna abia dupa ce au acumulat experienta indelungata cantand alaturi de alti artisti.

Primul disc “Experience” a fost lansat in 2001 dar abia cu cel de-al doilea, intitulat “Approach” (2006), fratii Von Hertzen au atins culmile succesului. Albumul a primit discul de aur in Finlanda si a castigat varianta lor autohtona a premiilor Grammy la categoria “Cel mai bun album rock al anului 2006”.

Ultimul material de studio lansat, “Love Remains The Same”, este privit ca fiind o opera de arta si a aparut pe piata in luna mai a anului 2008. Discul a ocupat prima pozitie a topului national de vanzari timp de 3 saptamani. Single-rile “Faded Photographs”, “Freedom Fighter” si “In the End” au ajuns toate hit-uri in scurt timp.

Finlandezii au terminat inregistrarile pentru albumul de studio cu numarul 4, ce se intituleaza “Stars Aligned” si care a fost lansat in martie 2011. Trupa lucreaza de ani buni cu Dynasty Recordings, compania lui Lauri Ylonen si a colegilor sai de la The Rasmus.

Componenta Von Hertzen Brothers:

Mikko Von Hertzen – voce, chitara
Kie Von Hertzen – chitara, voce
Jonne Von Hertzen – bas, voce
Mikko Kaakkuriniemi – tobe
Juha Kuoppala – clape

Discografie:

-Experience (2001)
-Approach (2006)
-Love Remains The Same (2008)

Pagini oficiale ale trupei:

www.vonhertzenbrothers.com
www.myspace.com/vonhertzenbrothers

Alte formatii ce vor participa la ROMANIAN ROCK MEETING vor fi anuntate in scurt timp!

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Fanii muzicii ROCK au sansa ACUM sa-si achizitioneze bilete la un pret incredibil de avantajos: 48 lei, mai mult, 25 de persoane care achizitioneaza aceste bilete speciale pana la data de 31 iulie 2011 si trimit numele impreuna cu codul de bare de pe bilet la adresa de email: promo@promusicprod.ro (subiect: fan Pain Of Salvation) au sansa sa castige un billet (la alegere) pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh sau la concertul U.D.O.

Reamintim ca biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
78 lei in perioada 1 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Eu i-am vazut in 2009 si m-au cam plictisit, but anyway. XD

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum