Tony MacAlpine - 5 martie, Bucuresti

Go down

Tony MacAlpine - 5 martie, Bucuresti

Post by Unia on Wed Jan 04, 2012 6:27 pmConcert Tony MacAlpine in Bucuresti

Renumitul chitarist american Tony MacAlpine va sustine un concert incendiar in data de 5 martie 2012, in club Jukebox, incepand cu ora 20:00.
Tony MacAlpine este unul din cei mai uimitori chitaristi ai rock-ului international. Artistul este cunoscut atat pentru realizarile sale solo, cat si pentru colaborarile cu Steve Vai, Planet X, CAB, Billy Sheehan.
Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat “Tony MacAlpine”, care a fost lansat in data de 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat ca acesta este “unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului”. Tony MacAlpine va canta alaturi de formatia sa formata din: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass si Nili Brosh- chitara.
Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19.00.
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Pretul biletelor este de 60 lei.
Un concert organizat de Phoenix Entertainment.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Tony MacAlpine - 5 martie, Bucuresti

Post by Unia on Tue Feb 21, 2012 7:11 pm

Fanii romani se pot intalni fata in fata cu Tony MacAlpine in timpul sesiunii de autografe pe care acesta o va sustine in aceeasi zi, pe 5 martie, incepand cu ora 14:15 la Guitar Shop (str. Ion Campineanu, nr 5). Intrarea la acest eveniment este gratuita.

Numai sapte norocosi pot achizitiona direct de pe site-ul oficial al chitaristului (http://www.tonymacalpine.com/) pachetul VIP Masterclass care include 45 de minute de masterclass cu Tony MacAlpine, dar si un tricou, un laminat si posibilitatea de a asista la soundcheck. Este de retinut faptul ca in pachetul VIP nu este inclusa si intrarea la concert, pentru aceasta trebuie sa achizitionati un bilet de intrare.

Read more: Intalneste-l peTony MacAlpine la Bucuresti! - Stiri Rock - METALHEAD.ro http://www.metalhead.ro/metalhead/stiri-metalhead/intalneste-l-petony-macalpine-la-bucuresti-aid-110963-l-1#ixzz1n2NRU0Iy

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum