Blaze Bayley - Bucuresti, 23.03

Go down

Blaze Bayley - Bucuresti, 23.03

Post by Unia on Sat Jan 21, 2012 12:11 am

Muzicianul Blaze Bayley, vocea formaţiei Iron Maiden din perioada 1995 - 2000, va concerta la Bucureşti, în clubul Silver Church, pe 23 martie, informează organizatorii.

Evenimentul face parte din turneul "The King of Metal World Tour", care va începe pe 8 martie.

Blaze Bayley este solistul cu care trupa Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock '95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe două albume din discografia iron Maiden: "The X-Factor" (1995) şi "Virtual XI" (1998). Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look For The Truth", "Man on The Edge" şi "The Clansman".

Cei care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Blaze vor avea ocazia să fie alături de el la concertul trupei Nazareth din Hard Rock Cafe din Capitală, din data de 27 ianuarie, la care prezenţa rockerului a fost confirmată.

Biletele se pot cumpăra din reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande bilete online o pot face de pe www.biletoo.ro şi www.bilet.ro, blt.ro şi www.myticket.ro. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 12 ianuarie.

Preţul biletelor variază în funcţie de data la care sunt achiziţionate: 40 de lei - înainte de 21 ianuarie, 60 de lei - înainte de 22 martie şi 70 lei - în ziua evenimentului.

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events şi Cavalleria Events.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum