Winter Storm Romania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Voi protejati natura?

+10
Magnolia
kuolema
LittlePhoenix
Suomi_Rocks
ernobius
MissSwan
hartia
LadyMoon
Unia
maria96
14 posters

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Voi protejati natura? Empty Voi protejati natura?

Post by maria96 Sat Jun 06, 2009 5:36 pm

Ma gandeam ca avem nevoie de un topic in care sa vorbim despre natura.
Vreau sa fiti sinceri,protejati natura?
Eu,da!
Protejez natura de poluare Very Happy.
Cred ca daca am incerca sa le spunem si celorlalti despre poluare vor intelege,desi in unele cazuri este imposibil.Cunosc eu cateva.
Iubesc animalele mult si cand vad cate o pisica morta sau bolnava as vrea sa le ajut,dar tata zice ca au purici sau cv,dar cand vad animale chinuite parca se rupe cv din mn,din voi nu?Very Happy
maria96
maria96
Minor Heaven

Number of posts : 813
Registration date : 2009-05-14

Back to top Go down

Voi protejati natura? Empty Re: Voi protejati natura?

Post by Unia Sat Jun 06, 2009 5:50 pm

Pai nu stiu cat de mult protejez eu natura... adica nu arunc chestii pe jos si mai ducem hartie la reciclat dar asta e cam tot...
Cat despre animale, nu am vrut sa cumpar un caine de rasa si am luat un pui de la cineva care daduse anunt la ziar, nu vroiam sa ajunga pe strazi sau sa ii faca ceva. Acum o am de 4 ani si o iubesc foarte mult, daca imi mai iau vreodata un animal nou sigur nu o sa cumpar, o sa iau de pe strada sau de pe la un adapost. Si din cand mai gasesc cate un caine si il tin pana ii gasesc un stapan, sau de exemplu chiar acum avem un porumbel pe care l-am gasit si are o aripa rupta, dar trebuie sa il ducem inapoi in curand. Razz
Unia
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Post by LadyMoon Sat Jun 06, 2009 6:04 pm

Eu nu arunc chestii pe jos si toate animalele mele (3 pisici si un caine) sunt luate de pe strada si le iubesc foarte mult. Nici nu as vrea sa cumpar vreodata vreun animal de rasa din moment ce sunt atatia pe strada.
LadyMoon
LadyMoon
Coolest User

Number of posts : 894
Registration date : 2009-05-31

Back to top Go down

Post by hartia Mon Jun 08, 2009 8:08 pm

dupa parerea mea, povestea cu animalele de strazii nu tine de protejarea naturii, ci tine de.. natura umana? animalele nu ar trebui abuzate. la mine la scoala exista cativa caini ai nimanui, de care se ocupa secretara, in sensul ca le da de mancare. insa, daca e pana acolo, ar trebui sa facem alt topic despre maltratarea animalelor.

anyway, despre protejarea naturii, da. personal, respect acest echilibru care ar trebui sa existe intre om si natura. nu imi place sa vad gunoaie in locurile verzi in care merg. oricand merg undeva cu prietenii mei, mizerii nu raman in urma noastra, pentru ca le strangem toate.

long live nature flower queen
hartia
hartia
Most Fun

Number of posts : 1849
Registration date : 2009-04-25

Back to top Go down

Post by MissSwan Sun Jun 21, 2009 1:17 pm

Traiesc in Suedia, deci si daca n-as vrea tot as fi fortata sa protejez natura. Dar vreau, si chiar sunt fericita ca m-am mutat intr-o tara care pune atata accent pe ecologie.
MissSwan
MissSwan
Best Post Content

Number of posts : 1654
Registration date : 2008-11-30

http://myspace.com/miss_swan_

Back to top Go down

Post by ernobius Thu Aug 13, 2009 7:10 pm

Si eu pun accent pe protejarea naturii. De fapt si corpurile noastre sunt apartin de natura... avem nevoie de mancare, apa, aer, ne nastem si murim ca orice fiinta. Adica ar trebui sa fie un lucru important pentru fiecare om, nu?

ernobius
Lost Northern Star

Number of posts : 16
Registration date : 2009-08-13

Back to top Go down

Post by Suomi_Rocks Thu Aug 13, 2009 10:11 pm

Prietenii mei se feresc sa arunce ceva pe jos cand sunt prin preajma Twisted Evil . Cu asta cred ca am spus totul Mr. Green Angel 2
Suomi_Rocks
Suomi_Rocks
Most Helpful / Friendly

Number of posts : 1827
Registration date : 2009-03-03

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=1

Back to top Go down

Post by hartia Fri Aug 14, 2009 9:56 am

ernobius wrote: ar trebui sa fie un lucru important pentru fiecare om, nu?

din pacate insa, nu este (vezi marile fabrici- cat crezi ca le pasa celor de acolo?) si da, ai dreptate. ar trebui sa fie un lucru important pentru noi toti

peace
hartia
hartia
Most Fun

Back to top Go down

Post by maria96 Fri Aug 14, 2009 5:10 pm

hartia wrote:
ernobius wrote: ar trebui sa fie un lucru important pentru fiecare om, nu?

din pacate insa, nu este (vezi marile fabrici- cat crezi ca le pasa celor de acolo?) si da, ai dreptate. ar trebui sa fie un lucru important pentru noi toti

peace
da si eu ma gandes la marile fabrici.....polueaza natura non-stop,adik aerul pe care noi il respiram,animalele si plantele mor,ei isi arunca deseurile in apa pe care animalele o beau iar apoi mor Mad e inadmisibil
maria96
maria96
Minor Heaven

Number of posts : 813
Registration date : 2009-05-14

Back to top Go down

Post by hartia Fri Aug 14, 2009 5:23 pm

^ nu vreau sa transform asta intr-o chestie gen pro si contra, dar gandeste-te si la minunile care ies de acolo din fabrici; lucruri care ne faciliteaza munca, lucruri care cu care ne delectam...
hartia
hartia
Most Fun

Back to top Go down

Post by LittlePhoenix Sat Aug 15, 2009 8:04 pm

Incerc Wink Urasc cand cineva arunca gunoiul pe strada ,dar mai ales in padure.
LittlePhoenix
LittlePhoenix
Oasis

Number of posts : 310
Registration date : 2009-07-30

Back to top Go down

Post by kuolema Sat Aug 15, 2009 11:10 pm

iubesc animalele(chiar f mult) si natura,nu arunc chesti pe jos....dar fumez ... so...tot aia e
kuolema
kuolema
Most Interesting

Number of posts : 1044
Registration date : 2009-08-14

http://13blizzards.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by Magnolia Tue Oct 06, 2009 8:33 pm

Pai, cred ca daca ne-am chinui toti sa nu mai aruncam hartii pe jos, si sa reciclam cate ceva, s-ar simti o schimbare. Dar asa, daca doi-trei incearca si recicleaza, si ceilalti nu... Apai, asa nu merge. Mad
Magnolia
Magnolia
Funniest User

Number of posts : 1744
Registration date : 2009-09-15

Back to top Go down

Post by roxana_enache Wed Oct 07, 2009 8:34 pm

Da, chiar incerc sa fac asta... Sa nu rup flori, sa nu calc pe spatiile verzi, sa nu arunc pe jos... Very Happy
roxana_enache
roxana_enache
Our Great Divide

Number of posts : 543
Registration date : 2009-09-07

http://mademoisellesauvage.deviantart.com

Back to top Go down

Post by Magnolia Fri Oct 09, 2009 7:52 pm

idem. Very Happy
Aruncatul pe jos chiar ma deranjeaza, mai ales pentru ca majoritatea chestiilor pe care le arunca lumea pe jos nu sunt bio-degradabile. Neutral
Cand ne vor pune in sfarsit tonete din alea pentru reciclat? Ca asa nu merge. Razz
Magnolia
Magnolia
Funniest User

Back to top Go down

Post by roxana_enache Sat Oct 10, 2009 11:38 pm

Cel mai mult ma enerveaza cand ii vad pe unii la volan cum arunca mucul de tigara pe jos... mi se pare de prost gust si lipsa de educatie... sau pur si simplu in parcuri... cand mai arunca sticle, hartiute, ambalaje... asta chiar tine de bunul simt al fiecaruia si de respectul pe care fiecare il are pentru mediul in care traim.
roxana_enache
roxana_enache
Our Great Divide

Back to top Go down

Post by Magnolia Sun Oct 11, 2009 12:44 pm

roxana_enache wrote:Cel mai mult ma enerveaza cand ii vad pe unii la volan cum arunca mucul de tigara pe jos... mi se pare de prost gust si lipsa de educatie... sau pur si simplu in parcuri... cand mai arunca sticle, hartiute, ambalaje... asta chiar tine de bunul simt al fiecaruia si de respectul pe care fiecare il are pentru mediul in care traim.

Woah, mucuri pe jos :hair: Evil or Very Mad
Dar ii stii pe aia care arunca de pe geamul din masina sticle si mucuri de tigari? Shocked Suspect
Magnolia
Magnolia
Funniest User

Back to top Go down

Post by roxana_enache Sun Oct 11, 2009 3:02 pm

Partea cu sticlele nu o stiam... ma, se pare ca la noi aici in romanica nesimtirea nu are limite din pacate... Sad
roxana_enache
roxana_enache
Our Great Divide

Back to top Go down

Post by Immortal_dark_rose Sun Oct 11, 2009 6:16 pm

suomi_rocks wrote:Prietenii mei se feresc sa arunce ceva pe jos cand sunt prin preajma Twisted Evil . Cu asta cred ca am spus totul Mr. Green Angel 2
idem Twisted Evil

Immortal_dark_rose
Boy And The Ghost

Number of posts : 149
Registration date : 2009-04-12

Back to top Go down

Post by Magnolia Fri Oct 30, 2009 8:15 pm

Paai, din pacate la mine nu prea are efect, ca toti destepti cu care ma mai intalnesc pe strada si asa, zic: Las' ca nu moare nimeni de la o hartie pe jos!
Magnolia
Magnolia
Funniest User

Back to top Go down

Post by kuolema Sun Nov 01, 2009 12:50 pm

da toti zic : "dak ala arunca eu de ce sa nu arunc" sau "ce conteaza o hartie mica de la mine cand fac fabricile destula poluare"(si asta e adevarat da o hartie de la mine,cu una de la tine,cu una de la x ajungi sa formezi o groapa de gunoi)
Nu stiu dak am pus asta pe forum pe undeva,dar acu un an am participat la un concurs organizat de academia catavencu(nu am castiga dar m-am distrat facand filmuletul) sunt si cateva imagini din Caransebes sa vedeti si voi cum arata si sa nu va mai intrebati de ce nu imi place orasul meu! No
http://catavencu.ro/concurs_reportaje/maria_lavinia_calina-19635.html
kuolema
kuolema
Most Interesting

Number of posts : 1044
Registration date : 2009-08-14

http://13blizzards.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by hartia Sun Nov 01, 2009 1:09 pm

haideti sa va spun o treaba: nu are nicio importanta ca va luati de prietenii vostri sa nu arunce gunoaie pe jos si alte tampenii de astea.conteaza sa facem ceva cu adevarat. cati dintre noi s-au implicat cu adevarat in conservarea naturii? cati au depus munca voluntara pentru a salva natura? trebuie sa facem ceva cat inca mai e timp. pamantul moare. ascultati-i plansetul. pace
hartia
hartia
Most Fun

Back to top Go down

Post by Magnolia Sun Nov 01, 2009 2:07 pm

Pai da, dar daca fiecare se abtine de la a arunca tigari su hartii pe jos, s-ar schimba ceva, cred eu. Pentru ca fabricile si alea pot fi schimbate greu, si cred ca vor dura multi ani pana se face ceva la noi. dar daca fiecare se chinuie un pic sa nu mai faca mizerie, s-ar schimba macar ceva in plan "mic". Pentru ca nu poti sa faci un salt de la mizeria de acum la curatenie in toata tara. Smile
Magnolia
Magnolia
Funniest User

Back to top Go down

Post by victor_uzum Tue Nov 24, 2009 11:29 am

Aruncatul hartiilor, tigarilor, pungilor si a altor flecustete pe jos nu tine absolut deloc de protejarea naturii, ci de un minim de respect pentru cei cu care impartim planeta. Tine de bun simt.

Ca aruncam noi gunoaiele pe jos sau in locuri special amenajate, ele ORICUM ajung in natura. Si majoritatea nu sunt bio-degradabile. Credeti ca e important daca aruncati o punga de plastic pe jos sau la cosul de gunoi? Oricum ea ajunge in natura, si sta acolo 100-200 de ani. Cati dintre romani prefera mersul pe jos sau pe bicicleta, in locul mersului cu masina? Cati se gandesc unde ajung detergentii pe care-i varsa in canalizare, atunci cand isi spala rufele?... Cati isi duc bateriile de la masina/ceas/aparat foto etc la centrele de reciclare? Cati colecteaza hartie, PET-uri si metale in pungi diferite, pentru a le da spre reciclare in containerele special amenajate? Sunt doar cateva exemple dintre miile la care poate nu v-ati gandit niciodata.

Eu am plantat, in luna asta, la mine in curte, 200 de fire de gard viu, 5 pomi fructiferi, 3 pomi ornamentali si un pin. Nu spun ca asta va salva planeta, dar inmultiti ceea ce am plantat eu cu 6 miliarde si veti obtine un Pamant cu mult mai sanatos si mai fericit!

Ati vazut WALL-e? Cam asa vom ajunge si noi, intr-un anumit numar de ani. Tocmai asta e si ideea filmului. Trebuie sa ne revizuim modul de viata si de gandire, inainte de a fi prea tarziu.

Voi protejati natura? Fotowa10

hartia are dreptate!

Tarja You'll NEVER Walk Alone!...
victor_uzum
victor_uzum
Calling Grace

Number of posts : 913
Registration date : 2008-12-08

Back to top Go down

Post by Magnolia Tue Nov 24, 2009 11:32 am

Wall-E e filmul meu preferat, l-am vazut de vreo 5 ori. Mr. Green Si probabil ca viitorul chiar ar arata asa. Shocked Shocked Shocked Ce sinistru.
Magnolia
Magnolia
Funniest User

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top