Winter Storm Romania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BIO/ECO/ENVIRONMENTAL FRIENDLY

Go down

BIO/ECO/ENVIRONMENTAL FRIENDLY Empty BIO/ECO/ENVIRONMENTAL FRIENDLY

Post by victor_uzum Thu May 06, 2010 11:42 am

M-am gandit ca nu ne-ar strica o sectiune de unde sa aflam ponturi despre mancarea bio si produsele ecologice si prietenoase cu mediul (spre care ne vom indrepta, cu totii, mai devreme sau mai tarziu) Smile

O sa incep eu, prin a va arata un site de unde puteti lua tot felul de produse pentru ingrijirea casei, ingrijire personala, mancare si multe altele, toate ecologice si bio-degradabile.

http://www.amway.ro/

Dati CLICK in coltul din dreapta sus, de culoare portocalie. Treceti numele dumneavoastra, iiar la identificatorul gazdei scrieti ralucaconstantin. Apoi dati CLICK pe acceseaza.

Daca doriti mai multe detalii, va pot da un PM cu adresa de mail si numerele de telefon ale persoanei care mi-a recomandat site-ul si produsele.

Atentie! Majoritatea produselor de pe site sunt concentrate. Folosite corespunzator, pot conduce catre economii substantiale in bugetul vostru de cumparaturi!... Plus ca deveniti partizani ai micsorarii ritmului de degradare a mediului in care traim si in care vor trai si copiii nostri!

Spor la cumparaturi! Peace

Tarja You';; NEVER Walk Alone!...
victor_uzum
victor_uzum
Calling Grace

Number of posts : 913
Registration date : 2008-12-08

Back to top Go down

Back to top