Lake of Tears - Bucuresti, 25 iunie

View previous topic View next topic Go down

Lake of Tears - Bucuresti, 25 iunie

Post by Unia on Thu Jan 27, 2011 6:15 pm

Celebra trupa Lake Of Tears revine in Romania pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00!

Pentru suedezii de la Lake Of Tears nu este primul concert in Romania, ei mai avand la activ si alte reprezentatii in fata fanilor romani. Primul concert din Romania al trupei Lake Of Tears a avut loc in luna martie a anului 2006 si a insemnat pentru nordici confirmarea succesului enorm pe care il au si in alte tari din Europa! Rockerii au creat o adevarata isterie, cu doua saptamani inainte de eveniment nemaigasindu-se, la momentul respectiv, niciun bilet la concert!

Pentru cei ce inca nu au facut cunostinta cu trupa, aceasta provine din Suedia, in prezent are 4 membri si canta ‘gothic metal’ si ‘doom metal’. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, in aprilie. Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill, contine 10 piese si se incadreaza in acelasi gen cu care acestia deja si-au obisnuit fanii – metal gotic progresiv.

Biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare astazi, exclusiv in reteaua BILETOO.RO. Biletele se vor putea gasi pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt achizitionate, dupa cum urmeaza:

27 ianuarie – 31 martie: 80 lei pret acces general
1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Concertul este organizat de catre Project Events.

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 26
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Lake of Tears - Bucuresti, 25 iunie

Post by hartia on Thu Jan 27, 2011 7:01 pm

iar la bucuresti???
avatar
hartia
Most Fun

Number of posts : 1849
Age : 27
Location : Klausenburg
Registration date : 2009-04-25

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum