Venom, Sodom- Bucuresti, noiembrie

Go down

Venom, Sodom- Bucuresti, noiembrie

Post by Unia on Thu Oct 06, 2011 9:32 pm

Cunoscatorii si ascultatorii de rock sunt rasplatiti pentru rabdarea si devotamentul lor printr-un nou concept, unic in Romania.

Rock Legends isi propune sa aduca in atentia publicului roman amator de sonoritati clasice unele dintre cele mai importante trupe rock ale ultimilor treizeci de ani, primul pas fiind acela de a prezenta in premiera in Romania, doua dintre cele mai influente titulaturi metal ale sfarsitului de mileniu.

Astfel, germanii de la Sodom si britanicii de la Venom vor concerta pentru prima data la Bucuresti pe 5 si 12 noiembrie 2011, in cadrul primelor doua editii ale Rock Legends, un concept care introduce pentru prima data in Romania ideea de mini-festival care sa se intample de cateva ori in fiecare an.

Primele doua concerte Rock Legends se vor desfasura in primele doua weekenduri ale lunii noiembrie 2011, la Arenele Romane din Bucuresti, alaturi de cele doua trupe headliner urmand a evolua mai multe trupe romanesti si straine, numele acestora urmand a fi anuntate in curand.

Detalii despre pretul biletelor si al abonamentelor vor fi anuntate in cateva zile.

Rock Legends este o productie Axa Valaha Productions si Big Name Entertainment, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu

Read more: Concerte Sodom si Venom in noiembrie la Bucuresti http://www.metalhead.ro/sodom/stiri-sodom/concerte-sodom-si-venom-in-noiembrie-la-bucuresti-aid-106864-l-1#ixzz1a22NwlCQ

_________________
avatar
Unia
Admin

Number of posts : 2952
Age : 27
Location : Finland
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum